Logo InfoAbout

Tips voor de ultieme gaming ervaring.5 tip voor de perfecte gaming toetsenbord

Wil jij het beste uit jouw game ervaring halen? Dan heb je niet alleen skills nodig maar ook een goede gaming setup. Een goede gaming toetsbord is dus zeker van belang. Bekijk hier mijn 5 tips voor de perfecte gaming toetsbord.


Afbeelding header 5 tips voor de perfecte gaming toetsenbord

Mijn aanbevolen webwinkels

Hieronder staan mijn aangeraden webshops. U kunt hier een kijkje nemen voor uw optimale gaming setup.


Bol.com


Amazone.fr


gamepc.nl


Wehkamp.nl


Tip 1: Extra toetsen

Tegewoordig hebben steeds meer gaming toetsborden extra toetsen. Met deze extra toetsen kun je bijvoorbeeld je muziek bedienen zonder dat je speciaal naar dit programma moet. Vaak kun je ook op deze toetsen zelf een koppeling instellen via de software. Daarnaast zitten er vaak ook extra standen op voor het toetsenbord bijvoorbeelding gaming standen.

Afbeelding tip 1 van de 5 tips voor de perfecte gaming toetsenbord -->

Tip 2: Aansluitingen

Toetsenboden kunnen op meerdere manieren aangesloten worden. Tegenwoordig sluit je een toetsebord aan via een usb-aansluiting, daarnaast worden er ook andere aanslutingen verkocht let er dus goed op of je deze kunt aansluiten op jou pc. Ook bestaan er toetsenborden met een verloopstekker hierdoor is het toch mogelijk om een ps/2 toetsbord aan een pc te sluiten.

Afbeelding tip 2 van de 5 tips voor de perfecte gaming toetsenbord

Tip 3: Kabel of draadloos

Daarnaast kan je ook voor een draadloos toetsbord kiezen. Het voordeel hiervan is dat je mobieler bent. Daarnaast is het grootste nadeel dat het toetsbord op batterijen werkt en je dus met lege batterijen het toetsenbord niet meer kunt gebruiken. Wanneer je voor een draadloos toetsbord kiest krijg je er vaak een bijgeleverde ontvanger bij deze kun je dan aan je pc of laptop aansluiten. Hierdoor worden de signalen van het toetsbord naar de ontvanger worden gestuurd en deze stuur het door naar jouw pc of laptop.

Tip 4: Ergonomie

Ook is het handig om een ergonomisch toetsbord te kopen. Dit toetsbord heeft dezelfde lay-out als een normaal toetsenbord alleen is het toetsbord als het ware door midden gesneden. En heeft in het midden ruimte met daarnaast shuinen toetsen tegen elkaar aan (Hieronder staat een afbeelding). Het voordeel hiervan is dat de armen en polsen in een natuurlijkere stand staan.

Afbeelding tip 4 van de 5 tips voor de perfecte gaming toetsenbord

Tip 5: Merk

Ook is het slim om naar het merk te kijken van de gaming toetsenborden. Vaak is het kwaliteit van bekende merken net wat beter dan totaal onbekende merken. Ook hebben deze merken vaak langere garantie tijden. Daarnaast hebben alle groten merken hun eigen gaming software hierdoor kun je veel settings aanpassen aan je gaming toetsenbord.

Toch betaal je vaak meer voor bekendere merken. Wanneer je niet teveel wilt gaan uitgeven aan een toetsbord zou je kunnen kijken voor een wat onbekender merk. Kijk dan wel extra goed naar de andere tips in dit artikel.

Afbeelding tip 5 van de 5 tips voor de perfecte gaming toetsenbord

image accessoires

Beste gaming setup accessoires voor pc

Bekijk hier mijn tips voor de beste gaming setup accessoires.

Bekijk hier

image gaming monitoren

Let hier op bij het kopen van een gaming monitor

Bekijk hier mijn 5 tips voor de perfecte gaming monitor.

Bekijk hier

image accessoires

Foto overzetten van iPhone naar pc

Bekijk hier hoe je foto's kunt overzetten van iPhone naar pc.

Bekijk hier

image accessoires

10 tips voor de beste gaming setup

Bekijk hier mijn 10 tips voor de beste gaming setup.

Bekijk hier